به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، بهزاد فرخ زاد روز یكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ایمپلنت یك نوع درمان جدید برای ترمیم دندان ها البته در شرایط بسیار حاد و بحرانی است.
وی ادامه داد: این نوع درمان در صورتی برای بیمار انجام می شود كه هیچ راهی بجز كشیدن دندان و جایگزین آن وجود نداشته باشد.
فرخ زاد اضافه كرد: دندانپزشكان تلاش می كنند تا دندان طبیعی خود فرد را تا حد امكان حفظ كنند و بتوانند از درمان های دیگری برای رفع مشكلات دندان استفاده كنند.
وی در پاسخ به این سووال كه آیا فراگیر شدن ایمپلنت در میان بیماران و استقبال از سوی دندانپزشكان به دلیل دریافت هزینه بیشتر است، گفت: اگر چه ایمپلنت یك نوع درمان ساده برای پزشك و حتی بیماران است اما هیچ پزشكی تا قبل از انجام ندادن معاینه كامل دندان ها و تشخیص نوع بیماری، اقدام به انجام ایمپلنت نخواهدكرد.
رییس كمیته اجرایی پنجاه و دومین كنگره بین المللی انجمن دندانپزشكی ایران گفت: متاسفانه بیشتر مردم در شرایط كنونی برای انجام انواع درمان ها برای حفظ سلامت دندان خود هزینه می كنند و حاضر نیستند این پول را برای پیشگیری هزینه كنند.
فرخ زاد افزود: مردم باید بدانند اگر این هزینه را صرف آموزش های بهداشت دهان و دندان كنند، كمتر به بیماری هایی از جمله پوسیدگی و حتی از دست دادن دندان خود مبتلا می شوند.
'محسن امین سبحانی' رئیس پنجاه و دومین كنگره المللی انجمن دندانپزشكی ایران گفت: در این كنگره سی دی آخرین دستاوردهای نوین و تكنولوژیكی دندانپزشكی در قالب یك نرم افزار به حدود پنج هزار دندانپزشك اهدا می شود.
وی افزود: این لوح فشرده با قابلیت یك كتابچه كوچك اما مملو از اطلاعات علمی در زمینه اخرین روش های علمی و كاربردی در زمینه دندانپزشكی طراحی شده است.
سبحانی اضافه كرد: افراد علاقمند می توانند اطلاعات علمی موجود در آن را مشاهده كنند.
وی گفت: در این كنگره قرار است میهمانان خارجی از كشورهای سویس، آلمان،فرانسه و ایتالیا مباحث علمی را در رشته های جراحی فك و صورت، ارتودنسی و كودكان با یكدیگر بررسی و تبادل نظر كنند.
رئیس پنجاه و دومین كنگره المللی انجمن دندانپزشكی ایران گفت: در این كنگره یازدهمین جشنواره علمی و پژوهشی شهید دكتر احمد هدایت با محوریت تقدیر از مولفان،مترجمان و طراحان برتر دندانپزشكی برگزار می شود.
سبحانی با بیان اینكه كنگره پنجاه و دوم از 19 اردیبهشت ماه جاری به مدت چهار روز در برج میلاد برگزار می شود، افزود: همچنین نمایشگاه جنبی به منظور ارایه تجهیزات و امكانات دندانپزشكی با حضور نمایندگان داخلی و خارجی دایر می شود.
رییس كمیته اجرایی پنجاه و دومین كنگره بین المللی انجمن دندانپزشكی ایران گفت: متوسط عمر ایمپلنت در دندانپزشكی (پیوند دندان مصنوعی به جای دندان طبیعی) در شرایط طبیعی هفت سال است.